Laddar innehållet... Laddningen styrs av din uppkoppling.

Köp- och leveransvillkor

Leveranstid

Givetvis vill vi leverera dina varor så fort som möjligt, men ibland kan det ta några dagar extra om vi har mycket att göra. Vi skickar dina varor så fort vi ser din insättning! Självklart beror det också på hur snabbt betalningen kommer in, ibland kan det ta några bankdagar innan vi ser det på vårt bankgiro.

Priser

Till priserna tillkommer fraktavgift på 39 kronor. Samtliga priser inkluderar gällande moms.

Betalningssätt

Du betalar dina inköp i webbshopen via förskottsbetalning. Efter att du gjort din beställning så skickar vi en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Förskottsbetalning innebär att vi inväntar din betalning till vårt bankgiro, 774-8726, innan varorna skickas till dig. Följ instruktionerna som finns i orderbekräftelsen. Kontakta oss gärna vid utesluten orderbekräftelse på info@missmjau.se.

Du kan även betala med Swish. Vårt Swish-nummer är 123 602 63 22. Märk insättningen med beställningens ordernummer.

Bytesrätt

Skulle du inte vara nöjd med din beställning eller vill ändra den ber vi dig kontakta oss på info@missmjau.se. Är varorna redan på väg till dig kan de inte stoppas och du får själv returnera varorna till oss. Distansköplagen gäller givetvis även vid köp från oss, läs mer om vad den innebär på Konsumentverkets hemsida.

Reklamation

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och eventuella färgavvikelser. Smycken som är defekta kan reklameras när skadan upptäcks vid leverans. Vid retur ska alltid orderbekräftelsen bifogas. Vid felaktig leverans, kontakta oss omgående via e-post info@missmjau.se. Reklamation gäller inom 1 vecka från och med det datum som ordern levererats till dig.

Leveranssätt

Vi skickar alla försändelser med posten. Ibland kan det hända saker på vägen som gör att du inte får dina smycken. Detta är givetvis tråkigt, men Miss Mjau kan inte ta ansvar för leveranser som inte kommer fram ordentligt. Ta kontakt med oss om detta har skett.

Kontakt

Kontakta oss gärna på info@missmjau.se om du har frågor, funderingar eller stöter på problem.