Om oss

Föreningen har som syfte att genom att skapa och sälja smycken kunna stötta organisationer som jobbar med hemlösa katter. Föreningens grundsyn vilar på en föreställning om att alla katter har rätt till liv. Alla katter har ett egenvärde och alla katter har således rätt till välbefinnande oavsett om de är hemlösa eller har en ägare. Miss Mjau vill ekonomiskt stötta de organisationer som arbetar med hemlösa katter. Idag är antalet hemlösa katter väldigt många och det är så pass många att det inte går att hantera. Men ju fler resurser det finns, desto större chans är det att det går att få bukt på. Många brinner för att hjälpa katterna och det värmer att se och alla resurser behövs!

Vi kör kampanjer med olika föreningar som arbetar med hemlösa katter - antingen i form av en stiftelse eller en ideell förening. Vi vill att alla vi donerar pengar till på något sätt är en registrerad och seriöst driven organisation. Samtliga intäkter från försäljningen doneras till kattföreningen. Vi i Miss Mjau jobbar helt ideellt och det finns ingen vinstdrivande verksamhet i föreningen.

Våra egna utgifter håller vi så låga som möjligt. Det enda föreningen står för är porto & emballage, bankkostnader, webbdomän och till viss del inköp av smyckestillbehör (men mycket står Miss Mjaus medlemmar för privat).

Alla våra produkter finns här: www.missmjau.se.
Vill du inte köpa ett smycke kan du swisha oss istället, dessa pengar kommer också att gå till katterna: 123 602 63 22.